O nás

O FITSTYLE+ FITNESS KLUBU

Fitness klub Fitstyle+ vznikl za rekordní dobu 9 měsíců v roce 2019 kompletní rekonstrukcí 200 let staré stodoly. I přes to, že se jednalo o historickou budovu, dokázali jsme vytvořit příjemný, moderní interiér, vybavený v souladu s posledními trendy ve fitness. V našem fitness klubu se zaměřujeme na funkční fitness a zlepšování kondice pro všechny věkové kategorie, od úplných začátečníků až po specializované tréninky pro výkonnostní sportovce. Širokou škálu různých typů lekcí doplňují i soukromé lekce, specializované tréninky a výživové poradenství.

Máme skvělé lektory

Fitness klub Fitstyle+ disponuje zkušenými lektory, kteří mají jak teoretické znalosti, tak i bohaté praktické dovednosti. Naši trenéři vás provedou cestou ke zdraví a kondici s individuálním přístupem a odborným vedením.

Moderní vybavení fitness klubu

Náš fitness klub je vybaven vším, co dnešní moderní fitness a crossfitové tělocvičny nabízejí. Pro naše zaměření na funkční fitness je k dispozici široká škála nářadí a pomůcek, od činek a kettlebellů po závěsné systémy a další inovativní tréninkové vybavení.

Proč k nám chodit?

Fitstyle+ je ideální volbou pro všechny, kdo hledají kvalitní fitness klub zaměřený na zdraví a kondici. Panuje u nás příjemná, přátelská atmosféra a každý člen se stává součástí naší fitness komunity. Disponujeme moderním a kvalitním vybavením, které splňuje nejnovější trendy ve fitness a crossfitu. Naši zkušení lektoři mají bohaté teoretické znalosti i praktické dovednosti a neustále se vzdělávají. Jsme snadno dosažitelní z okolí a nabízíme pohodlné parkování přímo před naším fitness klubem. Nemusíte se obávat komplikací s dopravou nebo hledáním místa k parkování.
Přátelská klubová atmosféra 100%
Vybavení fitness klubu 95%
Kvalita lektorů 90%
Dostupnost a parkování 90%

CO ŘÍKAJÍ KLIENTI